Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mara este situat la intrarea in statiune dinspre Bucuresti, intr-o zona linistita, la 4 km de centrul statiunii. Facilitati hotel: 140 de camere standard si executive dispuse pe 8 etaje, 3 restaurante, piano-bar, 10 sali de conferinte, piscina semi-acoperita, sauna, jacuzzi, centru de tratament. Facilitati camere: Wi-Fi, TV, telefon cu acces direct international, minibar, baie dotata cu cada, balcon, instalatie de climatizare, fierbator de apa.
Descriere camere:
Wi-Fi, TV, telefon cu acces direct international, minibar, baie dotata cu cada, balcon, instalatie de climatizare, fierbator de apa.
Descriere facilitati:
140 de camere standard si executive dispuse pe 8 etaje, 3 restaurante, piano-bar, 10 sali de conferinte, piscina semi-acoperita, sauna, jacuzzi, centru de tratament.
Locatie:
Hotelul Mara este situat la intrarea in statiune dinspre Bucuresti, intr-o zona linistita, la 4 km de centrul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.