Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Green Bay


Descriere

Localizare: Construit in 2009, hotelul beneficiaza de una dintre cele mai frumoase locatii din insula, golful Panormos, aflandu-se astfel la o distanta de 16 km sud-vest de orasul Skopelos. Plaja Panormos, la 30 m in fata hotelului, se bucura de certificarea Blue Flag si este cunoscuta pentru apusul superb pe care il ofera turistilor. O scurta carare leaga plaja golfului Panormos de o alta plaja superba, Linarakia. La aproximativ 1 km departare de hotel, intr-un peisaj cu paduri de pin, se afla plaja Milia, considerata una dintre cele mai frumoase de pe insula datorita nisipului sau alb scaldat de ape turcoaz.

Facilitati hotel: Centru wellness, piscina cu bar, snack bar, restaurant, bar, baby sitting (la cerere), internet wi-fi, TV prin satelit, seif, concierge, asistenta medicala (la cerere), beach bar, sezlonguri si umbrele, asistenta pentru inchiriere masina sau motocicleta, parcare, servicii transport aeroport-port, excursii cu barca, servicii transport VIP.

Facilitatii camere: Hotelul dispune de 16 de camere dotate cu LCD TV, acces internet, aer conditionat, telefon, minibar, seif, baie, uscator de par, papuci, balcon.
Cazarea se realizeza in mai multe tipuri de unitati, acestea fiind diferentiate prin calitate, facilitati si tarif.

Camerele standard sunt in numar de 8 si beneficiaza de un pat dublu si o canapea extensibila de doua locuri, veranda mare cu scaune, masa si vedere la piscina si la Golful Panormos.
Camerele duble se afla la etajul 1 si sunt in numar de 4. Sunt dotate cu un pat matrimonial si balcon privat mobilat, care are vedere la piscina si la Golful Panormos.
Apartamentesunt dotate cu bucatarie proprie, baie, doua paturi duble si doua balcoane.
Maisonette-ul este situat la etajul 1 si beneficiaza de chicineta, balcon si terasa proprii.
Studio-ul este, dotat cu bucatarie, pat dublu, canapea extensibila de 3 locuri si doua balcoane mobilate cu scaune si mese.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.