Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul este situat la 300 de metri fata de partia de schi Nemira,de unde pot fi inchiriate si schiuri dar si placi de snowboard.Iubitorii de distractii in aer liber beneficiaza de un foisor si un spatiu de luat masa intr-un cadru rustic dotat complet pentru petreceri de neuitat, loc de joaca pt copii, ponei, echitatie, plimbari cu trasura, terasa, gratar/barbeque, teren de sport.
Complexul turistic Cristal din Slanic Moldova ofera toate conditiile pentru petrecerea concediului, punand la dispozitie camere single, camere duble, camere duble twin precum si apartamente cu doua camere.Complexul este situat la 300 de metri fata de partia de schi Nemira, de aici puteti inchiria si schiuri dar si placi de snowboard.Iubitorii de distractii in aer liber beneficiaza de un foisor si un spatiu de luat masa intr-un cadru rustic dotat complet pentru petreceri de neuitat, loc de joaca pentru copii, ponei, echitatie, plimbari cu trasura, terasa, gratar/barbeque, teren de sport.

Cristal beneficiaza de o baza de tratament unde se pot ameliora urmatoarele afectiuni:
bai galvanice
aerosoli
parafina
fizioterapie
masaj
refelexoterapie
bai minerale
sauna
afectiuni ale coloanei vertebrale
afectiuni hepatobiliare
afectiuni renale
afectiuni ale aparatului urogenital
afectiuni ale aparatului cardio-vascular
afectiuni ale tractului digestiv
afectiuni ale aparatului respirator
afectiuni neuropsihice
obezitate
bioterapie si osteopatie


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie