Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Timisoara pe Str. F.C. Ripensia Nr. 29A. La capatul calatoriei dumneavoastra spre Timisoara va asteapta Hotel Novera, destinatia de 4 stele. Din august 2009, cand am taiat panglica de inaugurare, suntem pregatiti sa intampinam cele mai rafinate dintre gusturi, indiferent ce drum va poarta in orasul nostru, fie el de afaceri sau de agrement.

Locatia hotelului nu este intamplatoare. Ne aflam pe strada Ripensia, numele primului club profesionist de fotbal din Romania, infiintat in 1928. In imediata vecinatate a hotelului se afla Dan Paltinisanu, stadionul echipei Poli Timisoara. Arena este inconjurata de parcuri si stranduri. La doi pasi, fata in fata, se afla Sala Sporturilor Constantin Jude (Olimpia) si Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Universitatea de Vest se afla la o distanta confortabila, la fel ca si animatul Complex Studentesc. Centrul orasului il puteti atinge intr-o plimbare relaxata de 15-20 de minute sau, cu masina, in 5 minute. Taxiurile sunt ieftine in orasul nostru, iar personalul receptiei va fi intotdeuna amabil sa va cheme unul la orice ora.

Bine conectat la arterele mari ale orasului, fata de melanjul urban de sport, afaceri, cultura si relaxare in care se afla, pentru interior, hotelul propune un contrast unitar si elegant. Pasind pe marmura din holul receptiei, veti simti lumina calda a candelabrelor de Murano, poate veti observa decorurile toscane sau nu, dar cu siguranta veti stii ca va aflati intr-un loc ce ofera intimitate si odihna. Pentru oricare dintre cele 23 de camere ati opta, veti aprecia generozitatea spatiilor si cromatica chibzuita. Desi intregul interior se simte si este nou, nu veti intalni mobilier din prefabricate. Lemnul natur da o nota solida de clasic, iar fiecare detaliu a fost gandit sa va rasfete prin ambianta, calitate si functionalitate.

Novera, hotelul si Timisoara, orasul, va asteapta cu drag sa-i fiti oaspeti intr-o experienta de 4 stele si va doresc de pe acum o sedere placuta

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.