Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC ANINA


Descriere

Complexul Turistic Anina este situat in centrul orasului Techirghiol, vis-a-vis de Manastirea Sf. Maria, la 2 minute de mers pe jos de lac. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant, terasa, gradina, seif, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, sistem central de incalzire, spalatorie (cost suplimentar), servicii de calcatorie (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar),parcare gratuita in limita locurilor disponibile, internet wireless, internet prin cablu, room service, transport auto, posibilitatea platii cu cardul. Tratamentul se asigura la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol. Hotel Anina dispune de 39 camere duble si 2 camere single. Facilitati camere: baie proprie cu dus, baie cu cada, aer conditionat (la cerere), TV satelit, minibar, balcon (nu este disponibil pentru toate camerele), incalzire centrala, internet in camera, uscator de par.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, baie cu cada, aer conditionat (la cerere), TV satelit, minibar, balcon (nu este disponibil pentru toate camerele), incalzire centrala, internet in camera, uscator de par.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant, terasa, gradina, seif, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, sistem central de incalzire, spalatorie (cost suplimentar), servicii de calcatorie (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar),parcare gratuita in limita locurilor disponibile, internet wireless, internet prin cablu, room service, transport auto, posibilitatea platii cu cardul. Tratamentul se asigura la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol. Hotel Anina dispune de 39 camere duble si 2 camere single.
Locatie:
Complexul Turistic Anina este situat in centrul orasului Techirghiol, vis-a-vis de Manastirea Sf. Maria, la 2 minute de mers pe jos de lac.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.