Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VINCCI SELECCION LA PLANTACION DEL SUR


Descriere

LOCALIZARE

Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur 5* este situat la daor 15 minute (20 km) de Aeroportul Tenerife Sud. Localizat in Playa del Duque, cel mai frumos loc de pe Coasta Adeje.

FACILITATI

Piscine: Cinci piscine - una pentru copii, una pentru adulti, una speciala pentru inot si dpua incalzite.
Club Pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Nammu Areas Spa
Fitness si sport: sala de fitness si cursuri de yoga, pilates si aerobic.
Divertisment: evenimente si spectacole live.
Organizare de evenimente si intalniri: sala de evenimene, terasa, gradina, jazz club.

RESTAURANT

Restaurante: El Mercado Night & Fish Restaurant, La Jaima Pool & Snack, El Mercado Night & Grill Restarnt, Buffet Restaurant
Baruri: Golden Bar, Sunset Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: A.C., T.V., WiFi, minibar, telefon, seif, room service.
DOUBLE ROOM (40 m2) - doua paturi single (1,05 x 2 m)/un pat dublu (2 x 2 m) si o canapea extensibila. Baie dotata cu doua chiuvete, cada, cabina de dus cu hidromasaj, uscator, produse pentru ingrijirea personala, halat si papuci.
JUNIOR SUITE (65 m2) - pat king-size cu baldachin si lounge cu canapea si fotolii. Fierbator pentru ceai si aparat de cafea Nespresso. Baie dotata cu cada, cabina de dus cu hidromasaj, uscator, produse pentru ingrijirea personala, halat si papuci.
ROYAL SUITE (65 m2) - pat king-size cu baldachin si lounge cu canapea si fotolii. Fierbator pentru ceai si aparat de cafea Nespresso. Baie dotata cu cada, cabina de dus cu hidromasaj, uscator, produse pentru ingrijirea personala, halat si papuci. Localizat la etajul al 3-lea.
VILLA (65 m2) - Localizata langa piscina. Gradina privata unde se afla cada cu hidromasaj. Pat king-size cu baldachin. Fierbator pentru ceai si aparat de cafea Nespresso. Baie dotata cu doua chiuvete, cada, cabina de dus cu hidromasaj, uscator si produse pentru ingrijirea personala.

Website oficial: https://en.vinccilaplantaciondelsur.com/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie