Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Golden Boutique Hotel - Adults Only (GOLDEN BEACH)


Descriere

Locatie

Situat la 2 km de Skala Panagiyas, la 11 km de orașul Thassos, la 12 km de Limenas Port și 30 km de portul Prinou, insula Thassos, la 38 km de aeroport "Megas Alexandros" Kavala. Este format din clădiri mici cu două etaje situate în 2 teritorii care sunt conectate de un pod. Construit in 2009, renovat in 2017.


Recomandari

Un mic hotel de lux de pe malul celei mai populare plaje cu nisip de pe insulă - Chrysi Amoudia (Nisipul de Aur). Este format din clădiri mici cu două etaje situate în 2 teritorii care sunt conectate de un pod. Design rafinat, apartamente și apartamente magnifice, piscine. Jacuzzi, centru spa, internet gratuit, restaurant gastronomic. Un loc ideal pentru o vacanță exclusivă. Recomandat pentru vacanțe fără copii.


Descriere camere

Total 65 camere: Junior Suites SV/GV (~35 mp), Junior Suites Private Pool GV or SV (~35 mp), Maisonettes Private Pool SV (~50 mp), Suites Grand Private Pool SV (~80 mp).


Facilități camere: masă de mic dejun, pat dublu king size, aer condiționat individual, telefon direct, baie (cadă / duș), set de baie, uscător de păr, halate de baie și papuci, serviciu de trezire, TV LCD, TV prin satelit, CD / DVD player, seif (gratuit), internet Wi-Fi gratuit, minibar (contra cost), balcon / terasă mobilata.


Junior Suite SV / GV Pat dublu, balcon sau terasă mobilată, duș sau cadă.
Junior Suite Private Pool SV Construite în 2017. Pat dublu, terasă mobilată, piscină privată cu jacuzzi, vedere la mare.
Junior Suite Private Pool GV Pat dublu de dimensiuni mari, terasă mobilată cu pergolă, piscină privată.
Maisonette Private Pool SV Stil duplex, la primul nivel: living cu bucătărie, duș, terasă cu piscină privată, la etajul 2: dormitor, pat matrimonial, baie cu jacuzzi.
Suite Grand Private Pool SV 2 dormitoare separate, living, bucătărie, 2 băi, duș și jacuzzi, piscină privată cu hidromasaj.


Servicii de menaj - zilnic și schimb de lenjerie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.