Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NTINAS APARTMENTS


Descriere

Locatie

Skala Potamias, la 30 km de portul Prinou, la 11 km de portul Limenas, la 25 km de aeroportul "Megas Alexandros" din Kavala.


Recomandari

Un mic complex hotelier situat lângă plaja cu nisip. Vederi magnifice, camere spațioase confortabile, cu toate facilitățile moderne, apartamente cu două și trei camere, maisonette cu trei niveluri, internet, piscine, jacuzzi. O alegere excelentă pentru o vacanță confortabilă în familie.


Descriere camere

Total 85 camere: Double Rooms (~17-19 mp), Doubles Deluxe (~20-23 mp), Doubles Superior (~22 mp), Doubles Executive (~24 mp), Junior Suites (~35 mp), Apartments 1-Bedroom Executive (~36 mp), Apartments 2-Bedrooms Executive (~48 mp), Apartments 2-Bedrooms (~70 mp), Maisonettes 3-Bedroom (~90 mp), Villa Stone Maisonettes (~50 mp), Villa Exclusive (~90 mp), Villa Grand (~155 mp).


Facilități camere: aer condiționat, internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit (canale rusești), TV, cadă / duș, uscător de păr, set de baie, seif (gratuit), set de cafea / ceai, mini frigider, balcon / terasă. Baby cot - gratuit.
Chicinetă sau bucătărie - în unele tipuri de camere.


Double Room (~ 17-19 mp) Pat dublu, set de cafea / ceai.
Double Superior (~ 22 mp) Renovate parțial în 2018. Situate la parter, terasă, pat dublu, set de cafea / ceai.
Double Deluxe (~ 20-23 mp) Design rafinat. Chicinetă, pat dublu.
Doubles Executive (~ 24 mp) Baie cu cadă jacuzzi, pat dublu, set de cafea / ceai.
Junior Suite (~ 35 mp) Pat dublu, canapea, colț de bucătărie.
Apartment 1-Broom Executive (~ 36 mp) La 150 m de mare. Salon cu canapea, chicinetă, masă și 4 scaune; dormitor cu pat dublu.
Apartment 2-Bedrooms Executive (~ 48 mp) La 150 m de mare. Salon cu canapea, bucătărie, masă și 4 scaune; 2 dormitoare (unul cu un pat dublu, al doilea cu 2 paturi individuale).
Apartment 2-Bedrooms (~ 70 mp) Salon cu canapea, chicinetă, 2 dormitoare separate; unul cu pat dublu, al doilea cu două paturi individuale, parcare privată.
Maisonette 3-Bedroom (~ 90 mp) La 200 m de mare. 3 niveluri. Salon și 3 dormitoare. Primul etaj - 2 dormitoare (unul cu un pat dublu, al doilea cu pat supraetajat) și o baie, la nivelul 2 - un living și o bucătărie, la etajul 3 - un dormitor cu un pat dublu și o baie.
Villa Stone Maisonette (~ 50 mp) La 100 m de mare. Ornament din piatră. Intrare la primul etaj: living cu bucătărie, zonă de luat masa, canapea, baie. O scară duce la etajul inferior: dormitor cu pat dublu și jacuzzi lângă pat, cameră de duș separată, parcare privată.
Villa Exclusive (~ 90 mp) Construită în 2017, la 400 m de mare. 3 niveluri. Intrare la nivel mediu - bucătărie echipată, zonă de luat masa, living, canapea, șemineu; la nivelul inferior există o baie cu cadă jacuzzi și dormitor principal; la nivelul superior (mansardă) - dormitor pentru copii cu 2 paturi individuale și duș. Oaspeții de la vilă pot folosi serviciile complexului Ntinas Filoxenia (la 500 m distanță).
Villa Grand (~ 155 mp) Construită în 2017, la 400 m de mare. 3 niveluri. Intrare la nivel mediu - bucătărie, zonă de luat masa, living, canapea, șemineu; la nivelul inferior - 2 dormitoare, 2 băi cu cadă jacuzzi și duș; la nivelul superior (mansardă) - un dormitor cu 2 paturi individuale. Oaspeții de la vilă pot folosi serviciile complexului Ntinas Filoxenia (la 500 m distanță).


Serviciu de menaj - zilnic, schimb de lenjerie - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.