Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LESANTE HOTEL & SPA


Descriere

Locatie

Insula Zakynthos, la 800 m de centrul orașului Tsilivi, la 5 km de orașul Zakynthos, la 9 km de aeroport. Se compune dintr-o clădire centrală (38 camere) și 2 clădiri suplimentare (blocul 1 - 52 camere și blocul 2 - 20 camere).


Recomandari

O locație frumoasă înconjurată de plantații de măslini și de viță de vie, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o gamă variată de camere confortabile și apartamente, cu design elegant, restaurante, baruri, un centru de conferințe, două piscine mari în aer liber, un minunat Centru-SPA, servicii impecabile. O alegere perfectă pentru o vacanță luxoasă în familie.


Descriere camere

Total 120 camere: Deluxe Rooms (~30 mp), Premium Deluxe Rooms (~35 mp), Executive Rooms (~38 mp), Family Rooms (~60 mp), Junior Suites (~45 mp), Superior Suites Outdoor Jacuzzi (~75 mp), Grand Suites Outdoor Jacuzzi (~140 mp).

Facilități camere: aer condiționat, TV prin satelit (canal rus), cadă de baie, uscător de păr, cosmetice de toaletă, halate de baie și papuci, linie telefonică directă, acces la internet Wi-Fi (gratuit), seif gratuit, laptop la cerere, seif (gratuit), set de ceai / cafea , minibar (contra cost), balcon / terasă.

Deluxe Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Premium Deluxe Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Executive Room Cameră de zi și dormitor (combinate). Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Family Room 2 camere duble (camere comunicante).Pat dublu si 2 paturi de o persoană.
Junior Suite Camera de zi și dormitor pat dublu, sistem Hi-Fi, 2 televizoare.
Superior Suite Outdoor Jacuzzi Terasă privată cu șezlonguri și umbrele, jacuzzi, cameră de zi, dormitor cu pat dublu.
Grand Suite Outdoor Jacuzzi Sufragerie, dormitor pat dublu și cameră de zi, jacuzzi.
Servicii de curățenie a camerelor - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.