Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVENA RESORT & SPA

de la
958  741 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Avena Resort Hotel este un hotel de lux care ofera oaspetilor sai o experienta de 4 stele. Hotelul, care atrage atentia prin designul sau modern si elegant, ofera cazare confortabila oaspetilor sai cu camere confortabile si spatioase. In plus, hotelul ofera o experienta de vacanta relaxanta cu facilitatile sale precum gradina mare si bine intretinuta, piscina si centru spa.

Localizare

Hotelul este situat in orasul Oba, la 2.5 km de centrul orasului Alanya, la 35 km de Aeroportuzi Gazipasa si la 125 km de Aeroportul din Antalya. 

Facilitati hotel

Hotelul detine camere economy, standard si family, baruri, snack baruri, patiserie, Camera pentru persoane cu handicap: 2 camere standard (40 m2), piscina exterioara cu tobogan..

Schimbarea lenjeriei/prosoapelor: la fiecare 3 zile

Serviciul de prosoape de plaja este gratuit, oaspetii nostri isi pot alege prosoapele de la Spa, in caz de pierdere a prosopului sau cardul Howel, hotelul percepe o taxa de 10 EUR pentru fiecare card de prosop/prosop.

Echipa de animatie lucrează 6 zile pe saptamana.

Limbile vorbite sunt turca, engleza, rusa, germana 

Servicii gratuite: Inghetata, sauna, sezlonguri/umbrela de soare (piscina/plaja), bauturi racoritoare la barul de pe plaja, mini bar (apa zilnic), Wi-fi (doar in hol), step-aerobic, gimnastica de dimineata, centru de fitness.

Servicii contra cost:  Bauturi de import , Telefon, Internet, Serviciu de spalatorie, Spa, Masaj, Doctor, Coiffeur, Suc de portocale, Cafea turceasca , Sporturi nautice, Wi-fi (camere si zone generale), Fotograf , Transfer aeroport, Evenimente speciale, Inchiriere/masină, Bicicleta, Scaun cu rotile, Carucior pentru copii. Alcool suplimentar la barul de pe plajă

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu TV, canale internationale si locale, minibar (apa), aer conditionat split, baie – WC, uscator de par, telefon si telefon de urgenta pentru baie, seif electronic (in plus) si parchet laminat.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Fitness
Sala de conferinta
Camere persoane cu dizabilitati