Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
987  763 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Redefinind pacea si distractia, Barut GOIA ofera o experienta mediteraneana de neuitat cu conceptul sau incantator conceput pentru a face fericiți toti membrii familiei. Conceput cu ospitalitatea tradiționala turceasca si experiența de o jumatate de secol a Hotelurilor Barut, conceptele Half-Pension - All Inclusive - Cazare si Mic dejun si serviciile noastre pentru 2024, pregatite cu atentie pentru Barut Goia, sunt prezentate pentru informarea dumneavoastra. Ultima renovare planificata, decembrie 2023.

Localizare

Hotelul este localizat la 60 km de Aeroportul din Antalya, la 8 km fata de centrul orasului Manavgat, la 2,7 km fata de side si la 4 km de Spitalul Andalou.

Facilitati hotel

Hotelul detine o arie de 46000 km patrati, clasificat la 5*, 300 camere structurate pe  4-5 etaje.

Situat printre frumusetile mistice ale orasului Side, Barut Hotels GOIA va asteapta pentru a va face sa va bucurati de o experienta gustativa de neuitat la restaurantele si barurile sale unice. Delicatesele creative realizate cu ingrediente proaspete si de inalta calitate ofera o atmosfera placuta cu prezentari stilate. Oferind o experienta gustativa de neuitat datorita privilegiilor introduse de Hotelurile Barut, Restaurantul Bufet Inanna ofera un festin unic de delicatese cu prezentarile sale elegante si atmosfera incantatoare. Restaurantul principal, unde delicatese din bucataria turceasca si internationala incorporeaza mesele, va incanta atat gustul, cat si ochii. Pe langa delicatese nelimitate, restaurantul bufet Inanna serveste bauturi gratuit in timpul mesei. Restaurantul bufet Inanna serveste cu diferite teme in fiecare seara.

De asemenea, detine numeroase baruri, bary star concept (0-4 ani) si miniclub (3-7 ani), piscine exterioare, inclusiv pentru copii, o piscina interioara.

Gratuit: Centru Fitness, Baie turceasca, teren de tenis, volei pe plaja, loc de joaca, mini club, cinema pentru copii si zona speciala pentru acestia, programe entertaiment si activitati sportive pe durata intregii zile, sezlonguri, umbrele si prosoape.

Contra cost: Servicii Spa, Curatatorie, foto shooting, servicii medicale. biliard, echipament tenis, rent a car, sporturi acvatice.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, wi-fi, seif, aparat ceai/cafea,mini frigider, WC, dus, uscator de par.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sala de conferinta
Piscina interioara