Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL ANJELIQ

de la
870  681 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

CLUB HOTEL ANJELIQ face tot posibilul pentru a se asigura că oaspeții au un sejur plăcut și le ofera sansa să profite la maximum de numeroasele oportunități pe care le oferă Alanya. Personalul experimentat și bine informat vă va face să vă simțiți ca acasă și vă va oferi sfaturi locale și sfaturi practice, dezvăluind secretele unui oraș plin de istorie si cultura gastronomica deosebita.

Localizare

Hotelul este construit pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și este situat la 5 km de centrul orașului Konaklı și la 125 km de Aeroportul Antalya. Plaja privată este conectată la un pasaj subteran situat la 150 de metri de proprietate. Castelul Alanya, cu vedere panoramică la mare, este la doar 5 km. Aeroportul Antalya se află la 1,5 ore de mers cu mașina.

Facilitatile hotelului

Situat chiar lângă Marea Mediterană, Hotelul Anjeliq House are o plajă privată. Acesta oferă WiFi gratuit și camere cu aer condiționat și balcon spațios cu vedere la mare.

Micul dejun este servit în fiecare dimineaţă. Oaspeții se pot bucura de mese la restaurantul à la carte al hotelului, cu vedere panoramică la mare. Micul dejun, prânzul și cina sunt tip bufet deschis, iar băuturile alcoolice și nealcoolice locale sunt gratuite 24 de ore pe zi, în limitele mărcilor stabilite de facilitate. Cafeaua turcească este gratuită. Băuturile sunt oferite sub formă de autoservire în restaurantul principal. Sucurile de fructe și băuturile calde la micul dejun, băuturile alcoolice și nealcoolice și calde pentru prânz, băuturile calde alcoolice și nealcoolice pentru cină sunt incluse în concept. Torturile de aniversare și evenimentele de sărbătoare sunt contra cost.

Hotelul Anjeliq House are recepție cu program nonstop. Dotările includ cutie de valori. In zonă există o parcare publică gratuită.

Aquapark-ul și toboganele acvatice sunt deschise între orele 10:00 și 16:00. (Există un tobogan cu apă pentru adulți cu 3 benzi și un tobogan cu apă pentru copii cu 3 benzi). Există un pasaj subteran pentru transportul de la unitate la plajă.

Cele mai vechi metode de tratament din lume oferă vindecare ca masajele de astăzi. Relaxați-vă la maxim cu masajul Shiatsu, balinez sau thailandez, si anume cu artele tradiționale de vindecare din Orientul Îndepărtat.

 

Facilitati camere

Hotelul oferă WiFi gratuit și camere cu aer condiționat și balcon spațios cu vedere la mare. Toate camerele Hotelului Anjeliq House au TV LCD și baie privată cu uscător de păr. Fiecare cameră are minibar și seif electronic.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Pentru mai multe detalii, puteti consulta factsheet-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Receptie 24h
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camere nefumatori
Camere persoane cu dizabilitati