Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ZAMAN BEACH

de la
861 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul nostru cu cele 170 de camere este situat pe minunata plajă Cleopatra și găzduiește din 1993 într-un sistem all-inclusive. Hotelul face parte din Alanya, unde perla Mediteranei vă oferă pe lângă soare și mare o paletă de locații istorice, proprietate culturală și natură, de asemenea, vă veți bucura de o gamă largă de activități însoțite de briza care sufla din munții Taur. Vă veți bucura de atmosfera liniștită a soarelui și a mării, iar datorită locației noastre centrale aveți șansa de a ajunge la câțiva pași la Turnul Roșu istoric, Castelul Alanya, casele vechi din Alanya, Peștera Damlataș, Portul cu mai multe centre de divertisment. , zone de cumpărături și de 2 ori pe săptămână bazarul, precum și diverse activități interesante. Echipa de la recepție va organiza pentru dvs. diferite tururi zilnice pe care le puteți experimenta Alanya. Obiectivul principal al Hotelului nostru împreună cu angajații noștri este de a menține satisfacția clienților mai presus de orice prin cea mai bună calitate a serviciilor.

Localizare

Grand Zaman Beach este situate la 2 minute distanta de plaja, la 60 de metri. Hotelul este situat in centrul Alanyei, la 45 de km distanta de aeroportul Gazipasa. In jurul acestui resort, turistii se pot bucura de o priveliste extraordinara asupra Marii Mediterane, dar si a muntilor.

Facilitati hotel

Unul dintre beneficiile pe care turistii il poate avea este internet wireless gratuit in toata incinta hotelului. Parcarea este si aceasta gratuita, fara a fi nevoie de rezervare.

Hotelul ofera restaurant tip bufet, dar si baruri, piscina exterioara, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Afara, oaspetii se pot bucura de piscina exterioara, baie turceasca, centru fitness si sauna. Totodata, exista si o plaja privata (contra cost).

Ca activitati, turistii se pot bucura de darts, ping-pong, biliard (contra cost), water park, spectacole in fiecare seara.

Alte facilitati contra cost: fax, inchirieri auto, servicii de curatenie, masaje si tratamente SPA, servicii medicale, coafor, magazin, seif, prosoape la plaja.

 

Facilitati camera

Majoritatea camerelor  cuprind minibar, telefon, baie privata, aer conditionat, TV cu ecran plat, canale TV prin satelit, vedere la piscina sau mare.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
AC ( aer conditionat )
Piscina exterioara
Sporturi