Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ZAMAN GARDEN HOTEL

de la
910 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie: Distanta pana la orasul Antalya: 135 km. Distanța până în centrul Alanya: 800 m. Distanța până la aeroportul Antalya: 120 km. Distanța până la aeroportul Gazipaşa: 45 km. Distanța până la plaja Kleopatra: 100 m. Distanța până la stația de autobuz: 10 m. Facilitate hotel: Hotelul are un restaurant acoperit cu o terasă, un lobby, toate camerele și zona de piscină au acces gratuit la internet wireless, 2 piscine pentru copii și 2 piscine pentru adulți, 2 baruri la piscină. (plajă privată pe kleopatra) două lifturi panoramice, un lift personal. Loc de joacă pentru copii și cameră de joacă, aquapark, (spectacole de 2 ori pe săptămână), baie turcească, sauna, sală de fitness, prosopuri de închiriat, biliard, închiriere de mașini. Piscine: piscină adulti piscină acvatică 2 piscine pentru copii, una dintre ele este separată de piscina principală printr-o barieră 3 tobogane Plaja: distanța până la Kleopatra Beach este de 100 m, trecând pe stradă. Lungimea plajei este de 4 km. Plaja privată a hotelului are o lungime de 200 de metri. Marea are un nisip fin și adâncime în scurtă distanță. Șezlong gratuit Umbrelă de soare gratuită Saltea gratuită Prosoape de plajă contra cost Alimente și băuturi contra cost Facilitate camera: Cameră (interior): 25 m2 1 pat dublu + 1 pat singur telefon: contracost tv (plat) seif: contracost duș/wc pătură cu gresie balcon uscațător de păr aer conditionat: gratuit minibar: gratuit 1 sticlă de apă și apă minerală (zilnic) internet wireless: gratuity Curățenie în camera: Camera va fi curățată în fiecare zi, prosoapele vor fi schimbate în a doua zi și cearșafourile vor fi schimbate la fiecare a treia zi. Nu este permisă utilizarea prosoapelor în afară din camera la piscină sau pe plajă. Sport, divertisment și activități pentru copii: Animație gratuită muzică live sau spectacol variat de 2 ori pe săptămână Loc de joacă pentru copii gratuit (6-12 ani) Cameră de joacă pentru copii gratuit (6-12 ani) Tenis de masă gratuit Biliard contra cost SPA: Fitness gratuit Hamam gratuit Sauna gratuit Masaj contra cost

Localizare

Grand Zaman Garden Hotel este situat în apropiere de stația de autobuz, la 800 m de Pestera Damlatas, la 1,5 km de port, la 2 km de Turnul Roșu și la 2,5 km de castel si la maximum 100 m de plaja.

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 120 de km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Alanya, foarte aproape de spital, farmacie si numeroase obiective turistice.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de aer conditionat, lift, recepție, lobby, baruri, restaurant și mini market, unele dintre acestea contra cost,.Grădină, Mini club pentru copii, 2 piscine, saună și centru de fitness.

Existenta piscinelor atat pentru adulti cat si pentru copii, a toboganelor, a programelor de animatie si a posibilitatii practicarii diverselor sporturi in cadrul hotelului sau pe plaja ofera posibilitatea turistilor de a se relaxa si a iesit din cotidianul zilnic.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV, (taxa suplimentara) seif, mini bar, uscator de par, baie si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )