Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JADORE DELUXE HOTEL & SPA

de la
1091  750 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Padurile Sorgun magnifice, adapostite, unde puteți vedea fiecare nuanta de verde, va vor insoti pe parcurs si va vor ajunge la J'adore Deluxe Hotel & Spa in punctul in care marea și raul se intalnesc dupa o ceremonie a naturii imaculate.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Side, la 70 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Side.

Facilitati hotel

Deschis in 2016 hotelul ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele.

Restaurantul principal serveste o varietate de preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific italia, turcesc, mexican, oriental si pescaresc, snack bar-uri, lobby bar, lounge bar, pool bar, beach bar si disco bar.

Cele 3 piscine exterioare, printre care piscina de copii, aquapark, sunt dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja este la 350 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris.

Alte activitati disponibile gratuit la hotel sunt : fitness, aerobic, tenis de masa, darts, discoteca si diferite programe de animatie, tobogane, patiserrie si inghetata, loc de joaca copii, seif, minibar, prosoape pe plaja si la piscina o singura data pe zi. Turistii au de asemenea acces si la un centru Spa unde beneficiaza de servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Facilitati camere

Camerele spatioase sunt dotate cu dus si WC, balcon, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar, aparat ceai/cafea, cosmetice, pachet igiena la baie.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Seif
Fitness