Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAHYA RESORT AQUA & SPA HOTEL

de la
952  877 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul pune la dispozitie vacanța visurilor dvs., cu arhitectura sa unică și gama largă de servicii distinse. Personalul este ospitalier, bucătăria bogată, piscinele artistice și alternativele de divertisment variate sunt alegerea potrivita pentru un sejur memorabil.

Localizare

Complexul Kahya este situat în liniştitul oraş Payallar şi are propria sa plajă privată pe coasta mediteraneană. Centrul oraşului Alanya este situat la 20 km. Aici puteţi vizita Muzeul de Arheologie şi Castelul Alanya. Aeroportul din Antalya se află la 105 kilometri.

Facilitati hotel

Complexul include piscine mari în aer liber, tobogane cu apă, centru spa şi camere cu aer condiţionat, cu internet Wi-Fi gratuit. Opţiunile de luat masa includ restaurante tip bufet și à la carte, care servesc preparate din bucătăria turcească şi internaţională. Barul oferă o varietate de băuturi pe tot parcursul zilei. Centrul spa oferă baie turcească, saună şi masaje de relaxare. De asemenea, oaspeţii pot folosi centrul de fitness. Oaspeții mai tineri pot beneficia de mini-club.

 
 

Facilitati camere

Camerele elegante de la Kahya vă pun la dispoziţie o zonă de relaxare şi TV LCD cu canale prin satelit. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină.

 

Plaja privata

Hotelul are  plaja proprie, cu nisip/pietris. De asemenea, este dotat cu bar pe plaja: gratuit. Prosoape de plaja - garantie. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati copii

Facilitatile pentru copii sunt: bufet, piscina, tobogan, loc de joaca, mini club (4-12 ani).

Info

** Descrierea are caracter informativ.

 

** Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul oficial sau pe factsheet-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Seif
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Room service
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Piscina interioara
Lux