Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA REMI HOTEL

de la
801  689 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in centrul orașului Alanya, pe riviera turcească, la 150 de metri de plaja Cleopatra, hotelul Remi este locul de vacanță ideal, liniștit și curat, într-un paradis cu soare, nisip, mare și artefacte istorice la mica distanță. Hotelul se afla intr-o zona cu o varietate de magazine, restaurante si baruri, ceea ce poate deveni un avantaj pentru o plimbare placuta.

Localizare

În centrul orașului Alanya - Riviera turcească - la 150 m de plaja Cleopatra, în paradisul soarelui, al mării, al nisipului și al locurilor istorice și la 500 m de centrul orașului Alanya unde se află Hotelul Remi.

Facilitati hotel

Hotelul Remi recepție deschisă nonstop, sală de internet, internet wireless, bar, restaurant, piscină, sală de ședințe, sală TV, baie turcească (hamam), baie de aburi, saună.

Contra cost: sală de masaj, sală de sport, spălătorie, lift, generator, minimarket, biliard si fotbal de masa. Doctorul există ori de câte ori este nevoie.

La plaja veti folosi multe posibilitati care sunt tenis, baschet, volei, volei pe plaja si orice fel de sporturi acvatice. Vă invităm să fiți oaspetele nostru. Prin urmare, vă puteți începe explorarea în Alanya.

Facilitati camere

Hotelul nostru dispune de 82 de camere si o camera Handycap, cu o capacitate de 166 de paturi in total.

Toate camerele oferă aer condiționat, televizor LCD, balcon, duș, WC, telefon, internet Wi-Fi, seif, minibar și uscător de păr. Tot terenul camerei are acoperire ceramică.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )