Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MP HOTELS LABRANDA ALANTUR

de la
1145  880 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat lângă orașul Alanya si la 140 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost deschis în 2017 si se intinde pe o suprafața totală a teritoriului de peste 40.000 mp și include o grădiniă botanică cu numeroase specii de plante și copaci. Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: Restaurante: restaurant principal, restaurant cu specific Italian/ turcesc/ fructe de mare Baruri: pool bar, bar pe plaja, Alte servicii: centru SPA, receptie deschisa 24 h, parcare gratuita, mini club, sala de conferinte. programe de animatie. Piscine: 3 piscine exterioare, 1 piscina cu 3 tobogane, 2 piscine penru copii, Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu: balcon/terasa, telefon, TV, AC, seif, facilitati pentru preparare ceai/cafea, minibar, papuci. Facilitati pentru copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor mini-club 4-12 ani,meniu special pentru copii,piscina,loc de joaca,diferite activitati distractive si educative,inghetata(contra cost),bona(contra cost).

Localizare

Hotelul este situat pe o plajă de 400 de metri din Alanya. La Castelul Alanya se poate ajunge în 15 minute cu mașina, iar centrul orașului Alanya se află la 5 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, restaurant cu specific italian, pool bar, bar pe plaja, centru SPA, receptie deschisa 24 h, parcare gratuita, 3 piscine exterioare, 1 piscina cu 3 tobogane, 2 piscine penru copii, mini club, sala de conferinte, programe de animatie.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu balcon/terasa, telefon, TV, AC, seif, facilitati pentru preparare ceai/cafea, minibar, papuci.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h