Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZ HOTELS SUI

de la
1277  711 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Alanya, la 30 de km de aeroportul din Antalya si la 500 m de plaja proprie. Deschis in 2016 acest hotel ofera cazare in 307 camere, standard si family. Restaurantul principal serveste diferite preparate stil bufet si hotelul dispune de asemenea de un bar la piscina si unul la plaja. Turistii se pot bucura de o piscina exterioara, piscina interioara si centru SPA. Plaja privata este la 500 m de proprietate si se asigura transferul cu shuttle bus de catre hotel. Localizare: Hotelul este situat in Okurcalar - Alanya, se afla la o distanta de 108 km de centrul statiunii Antalya, 98 km de Aeroportul international Antalya, 30 km de Alanya si 20 km de Manavgat. Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal - se pot servi mesele principale in sistem bufet deschis, bufet special pentru copii, Bar la piscina, Lobby Bar, Bar la plaja, Magic Disco, Snacks-uri si aperitive, Snack Restaurant, Patiserie, Restaurante A la carte: Otoman cu specific turcesc si Seafood cu specific pescaresc - deschise 4 zile pe saptamana, cu rezervare prealabila (odata pe sejur saptamanal, gratuit), receptie, lobby, room service 24 h (contra cost), Wi-Fi gratuit in lobby si camere, Centru Spa & Wellness - piscina interioara pentru adulti si pentru copii (cu o adancime de 35 cm) masaj, terapii si tratamente, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, Centru Fitness, 3 sali de conferinta. Hotelul dispune de plaja privata la 500 m distanta si ofera transfer pana la plaja cu shuttle gratuit, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, mic Aqua Park deschis intre orele 10.30 - 12.00 si 14.30 - 16.30. Piscina pentru copii exterioara este special amenajata pentru siguranta celor mici si are o adancime de 35 cm. Facilitati camera: Camerele sunt dotate cu mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare), TV prin satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat, seif, parchet, baie cu WC si dus, oglinda pentru machiaj si uscator de par.

Localizare

Hotelul este situat in Okurcalar - Alanya,  se afla la o distanta de 108 km de centrul statiunii Antalya, 98 km de Aeroportul international Antalya, 30 km de Alanya si 20 km de Manavgat.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal - se pot servi mesele principale in sistem bufet deschis, bufet special pentru copii, Bar la piscina, Lobby Bar, Bar la plaja, Magic Disco, Snacks-uri si aperitive, Snack Restaurant, Patiserie, Restaurante A la carte: Otoman cu specific turcesc si Seafood cu specific pescaresc - deschise 4 zile pe saptamana, cu rezervare prealabila (odata pe sejur saptamanal, gratuit), receptie, lobby,  room service 24 h (contra cost), Wi-Fi gratuit in lobby si camere, Centru Spa & Wellness - piscina interioara pentru adulti si pentru copii (cu o adancime de 35 cm) masaj, terapii si tratamente, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, Centru Fitness, 3 sali de conferinta.

Hotelul dispune de plaja privata la 500 m distanta si ofera transfer pana la plaja cu shuttle gratuit, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, mic Aqua Park deschis intre orele 10.30 - 12.00 si 14.30 - 16.30. Piscina pentru copii exterioara este special amenajata pentru siguranta  celor mici si are o adancime de 35 cm.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare), TV prin satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat, seif, parchet, baie cu WC si dus, oglinda pentru machiaj si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )