Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIFE BUKET HOTEL

de la
1097  796 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 95 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de localitatea Okurcalar. Facilitati hotel:Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific mexican si italian. Alte facilitati ale hotelului includ: baruri, piscina exterioara, 2 topogane, coafor, magazine, spalatorie, medic si sali de conferinta. Copii au si ei acces la piscina exterioara, loc de joaca si miniclub. Centru SPA ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Sporturi:Biliard .Tenis de masă (minge și rachete),Tenis plus echipament,Sporturi acvatice Plaja:Șezlonguri, saltele, șezlonguri, prosop - incluse Facilitati camera: aer conditionat,,uscator de par, televizor, telefon,balcon, minibar.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 95 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de localitatea Okurcalar.

Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific mexican si italian. Alte facilitati ale hotelului includ: baruri, piscina exterioara, 2 topogane, coafor, magazine, spalatorie, medic si sali de conferinta. Copii au si ei acces la piscina exterioara, loc de joaca si miniclub. Centru SPA ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Facilitati camera

Renovat in 2016, acest hotel ofera cazare in cladirea principala cu 5 nivele si in 9 cladiri cu 3 sau 5 nivele. Camerele moderne sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )