Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
737 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare Hotelul SERENIS HOTEL este situat in Kumkö, la 7 km de Manavgat, la 65 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Există 6 piscine, restaurant A la Carte. Inclus: Tenis de masă, Jocuri în apă, Waterball, Boccia, Darts, Aqua park, Mini Club, Mini Disco, Sală de fitness, Baie turcească (utilizare personală), Serviciu de transfer către plajă, Activități de animație ușoară. Cu plata: Billiard și activități în sala de jocuri, Servicii suplimentare la baia turcească, Servicii spa, Doctor și asistentă medicală, Toate magazinele din hotel, Wi-Fi (gratuit doar în lobby), Seif în cameră (2 € pe zi), Spălătorie, Telefon și fax. Facilitati camera Aer condiționat (central), seif (2€ pe zi), televizor, minibar (umplut la sosire cu băuturi răcoritoare, în celelalte zile doar apă), telefon, set pentru ceai/cafea (ceainic), Cabină de duș, uscător de păr, telefon. Plaja Distanța până la plajă este de 500 de metri. Serviciu gratuit de transfer, bar pe plajă, șezlonguri, umbrele de plajă, duș și toaletă. Primul prosop de plajă este gratuit, după al doilea, schimbarea costă 0,50 €/cent pe prosop. Sporturi Tenis de masă, Jocuri în apă, Waterball, Boccia, Darts, Aqua park, Mini Club, Mini Disco, Billiard și activități în sala de jocuri.

Localizare hotel

Hotelul este situat in cartierul Kumkoy, la 5 km de orasul antic Side, la 8 km de centrul orasului Manavgat si la doar 700 m de plaja. Facilitatile locale pot fi gasite la 1 km de hotel, in timp ce Aeroportul Antalya este situat la aproximativ 62 km distanta.

Facilitati camere

Camerele sunt frumos mobilate si utilate cu facilitati precum: aer condiționat centralizat, Tv, balcon, duș , uscător de păr.

Facilitati hotel

Acesta pune la dispozitia oaspetiilor sai facilitati precum: receptie, room service, lift, lobby bar, snack bar, lounge bar, beach bar, prosoape, sezlonguri, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, 5 topogane, sala de fitnes, volei, tenis de masa, mini club, mini disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Piscina interioara
Schimb valutar