Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

de la
1301  853 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Situat într-o locație privilegiată, hotelul nostru se bucură de o poziționare ideală într-o zonă liniștită, oferind o oază de relaxare și confort. Facilități Hotel: Restaurante și Baruri: Main Restaurant: Servim mic dejun, prânz, cină (meniu pentru copii și dietă) și supă de noapte sub formă de bufet deschis. A'la Carte Restaurant: Personalul nostru specializat vă va oferi exemple delicioase de bucătărie otomană, italiană, pește, mexicană și chinezească în restaurantele noastre a'la carte. Spa și Sport: Spa & Wellness: Baie Turcească (Gratuită) Saună (Gratuită) Centru de Fitness (Gratuit) Unități de Îngrijire a Pielii (Contra cost) Masaj și Exfoliere (Contra cost) Game Lounge: Petreceți timpul cu jocuri distractive în sala noastră de jocuri. Plajă: Coasta noastră are steag albastru, un certificat internațional care indică calitatea ridicată a apei mării în ceea ce privește curățenia. Plaja noastră este mixtă, cu nisip și pietre. Hotelul este situat chiar în fața plajei. Șezlonguri pe plajă Umbrelă de soare Prosoape de plajă Toate acestea sunt disponibile gratuit. Piscine: Șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă sunt furnizate gratuit în piscine. Desk-ul nostru pentru prosoape este la dispoziția dvs. între 10:00 - 12:00 și 14:00 - 16:00 (schimbarea prosoapelor este o dată pe zi, a doua schimbare este contra cost). Piscină Interioară: 160 m2, Adâncime: 1m 40 cm (01.06) Piscină Exterioară: 1700 m2, Adâncime: 1m 40 cm Piscină cu Tobogane: 190 m2 Adâncime: 1m 20 cm (Disponibilă între 15.05 - 20.10) Piscină Relax: 170 m2, Adâncime: 1m 40 cm Piscină Copii: 170 m2, Adâncime: 35 cm Activități pentru Copii și Divertisment: Mini Club: Disponibil 6 zile pe săptămână (4-12 ani) între 10.00 – 12.00 și 15.00-17.00. Avem și un Teenage Club pentru tinerii noștri oaspeți (11-15 ani). Animație: Animație ușoară în limbi turcă, germană, engleză și rusă pe tot parcursul zilei și spectacole de seară în amfiteatru cu o capacitate de 1000 de persoane, noapte tematică (noapte turcească, etc.) la fiecare două săptămâni, animație pentru copii, aerobic, gimnastică, darts, tenis de masă, step, tir cu aer comprimat, Boccia și volei pe plajă. Facilități Camere: Balcon Produse Baie: Șervețele, șlapi, halate de baie și produse de igienă personală sunt furnizate în toate camerele. Dotări Suplimentare: Fiecare cameră are un uscător de păr, oglindă pentru bărbierit/machiaj și aer condiționat central pentru un sejur confortabil. Wi-Fi și Televizor LCD: Wi-Fi gratuit și televizor LCD pentru a vă menține conectați și pentru divertisment.

Localizare

Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* deschis in mai 2015, este situat la 10 km de Manavgat si la 70 km de aeroportul din Antalya si la doar 250 m de plaja sa privata.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 3 piscine exterioare, o piscina interioara, piscina pentru copii, restaurant principal, 4 restaurante A' la carte, 6 baruri, centru SPA cu baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis, bowling, biliard, miniclub (4-12 ani), discoteca, animatie, sporturi de apa, mini aquapark, luna park.

Tot ce tine de tratamente spa, servicii de spalatorie/curatatorie, centru de jocuri, sporturi acvatice, servicii medicale, sunt contra cost.

De asemenea, tot contra cost, dar la cerere clientii pot beneficia in limita disponibilitatii si de carucior cu rotile, baby sitting, coafor, carucior copil.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu: baie proprie, uscator de par, TV, telefon, minibar, aer conditionat, balcon (cu exceptia camerelor economy), set cafea/ceai, seif (contra cost).

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )