Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
999 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sural Hotel este o alegere excelenta pentru turistii care viziteaza Colakli, ofera un mediu potrivit pentru familii si multe facilitati utile concepute pentru a va imbunatati sederea. Camerele ofera aer conditionat, iar in Sural Hotel este disponibil wifi gratuit in hol si in zonele de receptie. De asemenea, puteti profita de facilitatile oferite de hotel, inclusiv receptie deschisa nonstop, depozitare bagaje si magazine. In plus, oaspetii se pot bucura de o piscina si un lounge in timpul vizitei lor. Bucurati-va de sederea dumneavoastra in Colakli!

Localizare hotel

Sural Hotel se afla in regiunea Colakli, la 55 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 500 de camere. Cele 500 camere sunt frumos mobilate si utilate cu baie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar, seif (contra cost), TV satelit si canale cu muzica, balcon.

Facilitati hotel

Acest hotel ofera servicii si servicii precum: restaurant principal tip bufet, baruri in jurul complexului hotelului.Servicii contra cost: asistenta medicala, babysitting, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea internet Wi-Fi este gratuita in camere si in zona de lobby a hotelului. Plaja este privata, cu nisip. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Room service
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Piscina interioara
Schimb valutar