Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAC PREMIER HOTEL


Descriere

LOCALIZARE

Tac Premier Hotel & Spa 4* este localizat la 50 metri de renumita plaja Cleopatra, in Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, la aproximativ 43 de km distanta.

FACILITATI

Plaja & Piscine: Zona de plaja privata - plaja Cleopatra. Piscine exterioare pentru adulti si copii. Piscina interioara.
Spa & Turkish Bath: sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica. Sala de fitness.
Sala de conferinte - 70 de locui, tabla, sistem de sonorizare, internet, imprimanta.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii (kids club), activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurant - bufet - meiu cu specific local si international
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Terrace Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon, A.C., T.V., minibar, WiFi, seif, aparat pentru cafea si ceai, baie cu dus si uscator de par.

STANDARD ROOM (19 - 23 m2)
FAMILY ROOM (40 - 55 m2)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.