Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XORIA DELUXE HOTEL

de la
928  753 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie: XORIA DELUXE HOTEL este situat la 115 km de Aeroportul Antalya fiind unul dintre cele mai noi și mai luxoase hoteluri din Regiunea Alanya. Acesta redefinește eleganța trecutului și luxul modern de astăzi. Facilitate hotel: Restaurant: Restaurant principal - bufet deschis Restaurant pe plajă - clătite turcești snack Xoria patiserie - torturi și patiserie Xoria a'la carte – bucatarie turceasca sau de peste Baruri: Obby bar Lobby bar Relax pool Pool bar Beach bar Plaja: accesibilă prin tunel subteran care aparține hotelului. Plaja noastră este o combinare de nisip și pietriș. Șezlongurile, umbrelele și prosoapele de plajă sunt servicii gratuite. Prosoapele de plajă vor fi obtinute de la recepția spa prin utilizarea unei carti de prosoape. Animatie: Pe durata zilei sunt disponibile jocuri și competiții, iar seara sunt organizate spectacole în amfiteatru. Sunt oferite spectacole speciale precum: Nopți Turcești, dansuri culturale, animații pentru copii, aerobic, gimnastică, darts, tenis de masă și volei pe plajă în timpul sezonului. SPA: Suprafața zonei noastre de spa este de 800 m2. Există 5 camere de masaj și îngrijire a pielii în zona de spa. Servicii de spa contra cost: Diverse tipuri de masaje, peeling, spumă, îngrijirea pielii și a corpului. Servicii de spa gratuite: Fitness, baie turcească și cameră de aburi. Facilitate camera: Toate camerele sunt complet echipate cu TV cu ecran plat, acces la internet wireless, telecomandă (aer condiționat central) și facilități. Are tot ce vă puteți aștepta de la confortul și luxul modern.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

Hotelul este situat la 115 km de Aeroportul Antalya in regiunea Alanya, mai exact la 15 minute de orasul Alanya. Acesta se afla in prima linie, avand acces la plaja printr-un tunel subteran.

Facilitati camera

Hotelul dispune de 2 cladiri: Main building si B block cu un total de 332 de camere. Clădirea principala dispune 244 de camere standard, 15 camere dublex, 8 apartamente Deluxe, 4 apartamente și 9 large room. Clădirea B blok dispune de 61 de camere Standard.
Există de asemenea, si 3 camere speciale pentru persoanele cu dizabilități.

Toarte camerele sunt complet echipate cu TV cu ecran plat, acces la internet, wireless, aer conditionat.

.

Facilitati hotel

Turistii se pot bucura de un restaurant principal, o patiserie, bar pe plaja, in receptie si la piscina. La restaurantul A'La Carte turistii pot degusta preparate cu specific otoman. Hotelul dispune si de 2 sali de conferinta.

Acestia au la dispozitie internet wireless gratuit în tot hotelul, spectacole de animație, mini club, prosoape de plajă, șezlonguri, umbrele, baie turcească, saună, volei, centru de fitness, tenis de masă, seif în camere, parc acvatic.

Contra cost turistii pot beneficia de Room service, curățătorie chimică și spălătorie, medic, salon de înfrumusețare, masaj, închirieri auto, biliard, aparate de jocuri cu monede, playstation, babysitting, sporturi nautice, servicii de fotografie, telefon, coafor, piață, butic, transfer aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.