Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIA SARAY BEACH

de la
1331  1107 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Xperia Saray Beach Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii care vizitează Alanya, oferind un mediu modern, pe lângă multe facilități utile concepute pentru a vă îmbunătăți șederea. Având în vedere proximitatea punctelor de interes populare, cum ar fi Suleymaniye Camii (0,6 km) și Hamaxia (1,3 km), oaspeții de la Xperia Saray Beach Hotel pot experimenta cu ușurință unele dintre cele mai cunoscute atracții din Alanya.

Localizare

Hotelul este situat în Alanya, la 40 km de Aeroportul  Gazipasa și la 120 km de Aeroportul Antalya. Hotelul Xperia Saray Beach se afla intr-o zona linistita a strazii si plajei Cleopatra, si la 600 m de Muzeul Alanya si biroul de informatii turistice.

Facilitati hotel

Hotelul Xperia Saray Beach are 2 restaurante à la carte cu zone interioare și exterioare. Există, de asemenea, o patiserie, 4 baruri și un serviciu gratuit de gustări pe plajă. Oaspeții se pot bucura de muzică turcească live și de petreceri pe plajă la Xperia Saray.

Facilitati camere

Hotelul detine camere standard dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, telefon direct, TV satelit, minibar si seif (contra cost), aer conditionat individual, internet, balcon cu vedere la plaja sau la Castelul Alanya.

Sport si agrement

Resort-ul are tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, basket,darts, sporturi acvatice precum ski acvatic, jet ski, banana, barca cu motor, hidrobicicleta. Animatie cu muzica live in seara turceasca o data pe saptamana. Hotelul are piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Lift
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori
Asistenta medicala
Camere persoane cu dizabilitati