Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BENDIS BEACH HOTEL

de la
1407  1358 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Bendis Beach este situat in peninsula Bodrum avand o vedere magnifica asupra insulei grecești-KOS. Hotelul este impartit în 7 blocuri diferite cu arhitectura mediteraneeana decorate în culori de albastru și alb. Conceptul hotelului este unul all-inclusive.

Localizare

Hotel Bendis Beach Bodrum este situat la 55 km de aeroportul din Bodrum, la 24 km de orasul Bodrum, la 6 km de localitatea Turgutreis, la 70 m de mare.

 

Facilitati camera

Hotelul Bendis Beach este construit pe malul marii si dispune de un spatiu exterior cu multa verdeata si priveliste superba. Hotelul detine propria sa plaja cu nisip. Hotelul dispune de restaurantul principal,3 baruri, piscina exterioara, cabinet medical,spalatorie, lant de magazine si sala de conferinte (60 persoane).

Facilitati camera

Hotelul pune la dispozitie camere ce dispun de baie cu dus, feon, aer conditionat, televizor, telefon, mini-bar, seif, pardoseala – gresie si balcon.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta