Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE BAY PLATINUM

de la
1689 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Blue Bay Platinum este situat in locatia perfecta, chiar in mijlocul statiunii Marmaris si la numai cateva minute de plaja. Hotel a fost total renovat in iarna 2011 - 2012, finalizat la inalte standarde, luminos si aerisit cu un stil tropical. Format din 3 cladiri cu lifturi si un total de 283 camere. De asemenea dispune de parcare privata. Localizare Hotelul Blue Bay Platinum este localizat la 1.5 km de centrul statiunii Marmaris, 6 km de Icmeler si la 250m de plaja. Facilitati hotel Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant interior, exterior, bar la piscine, snack bar, internet café, 3 piscine cu sectiune pentru copii, sauna, baie turceasca, centru fitness, salon Tv, coafor, medic, loc de joaca pentru copii, spalatorie, sali de conferinta. Facilitati camere Camerele ofera: baie/dus, wc, Tv satelit, telefon, mini bar, uscator de par, A/C, internet, balcon.

Localizare

Hotelul Blue Bay Platinum este localizat la 1.5 km de centrul statiunii Marmaris, 6 km de Icmeler si la 250m de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant interior, exterior, bar la piscine, snack bar, internet café, 3 piscine cu sectiune pentru copii, sauna, baie turceasca, centru fitness, salon Tv, coafor, medic, loc de joaca pentru copii, spalatorie, sali de conferinta.

Facilitati camere

Camerele ofera: baie/dus, wc, Tv satelit, telefon, mini bar, uscator de par, A/C, internet, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Fitness
Sala de conferinta
Lift