Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN NATURE DIAMOND HOTEL

de la
1930 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Marmaris, la 70 km de aeroportul din Bodrum si la 1 km de orasul Marmaris. Deschis in 2014, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 8 nivele. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 3 restaurante a la carte cu specific pescaresc, italian si mexican. Plaja este cu nisip/pietris si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei o piscina exterioara, loc de joaca, mini-club si bona (contra cost). Alte activitati disponibile la hotel sunt fitness, tenis de masa, biliard, darts si diferite sporturi acvatice.

Localizare:

Green Nature Diamond 5* se afla la 1,5 km de Marmaris, la 7 km de Icmeler, pe malul marii. A fost construit in anul 2014 si are un teritoriu de 40 000 mp. 

Facilitati hotel:

Gratuit:
baie turceasca, sauna, baie de aburi, gimnastica, sah, step aerobic, fitness, darts, boccia, tenis de masa, miniclub si loc de joaca, sezlonguri, saltele si umbrele, prosoape de plaje (cu garantie), Wi-fi
 
Contra cost:
biliard, salon de infrumusetare, masaj, peeling, scrub, jacuzzi, kneip, spalatorie
 
Piscine (deschise 08:00-18:00):
piscina principala 1300 mp, adancime 1,40 cm; piscina pentru copii 50 mp, adancime 35 cm; piscina interioara 170 mp, adancime 1,40 cm; piscina interioara pentru copii 12 mp, adancime 35 cm

Facilitati camere:

Camerele standard sunt dotate cu feon, pardoseala parchet, telefon, TV, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, balcon, baie, set ceai, fierbator.
Curatenia se face zilnic, prosoapele si lenjeriile se schimba de 3 ori/saptamana.
Suitele dispun in plus de halate, papuci, jacuzzi, schimbarea zilnica a prosoapelor si a lenjeriilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii