Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ASARLIK BEACH

de la
1888  1603 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Royal Asarlık Beach Hotel & Spa este situat în orașul Bodrum departe de zgomotul orașului, dar aproape de divertisment, priveliști fabuloase la golful Gumbet și arhitectura sa care vă odihnește sufletul.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie 2 plaje (una dintre ele este cu steag albastru), 2 piscine exterioare, 1 piscină interioară, 3 săli de ședințe, zonă exterioară de gazon pentru nunta și organizarea dvs., spa și wellness (cadă, saună, jacuzzi, baie de aburi, masaj privat) , Fitness, Îngrijirea pielii etc.). 7 baruri in diferite zone ale Hotelului, 4 Restaurante A la Carte, Coafor, Piata, Birou Fotografie, Mini Club (Tricuri pentru Copii), Divertisment Recreere, Sporturi Acvatice si conexiune Wi-Fi gratuit in zonele exterioare.

Restaurantul principal de la etajul 6 al hotelului, cu o capacitate totală de 850 de persoane, ofera preparate calde, aperitive reci, grătare, salate, meniuri pentru copii și vegetariene.

 

Facilitati camera

Camerele modern și mobilate, care se află în clădirea principală cu 5 etaje, au vedere la mare și grădină, dintre care 2 sunt adecvate pentru a fi utilizate de persoane cu dizabilități, sunt dotate cu mini-bar, tv, seif, telefon, baie dotata cu cada, uscator de par si balcon.

 

Localizare

Royal Asarlık Beach este un hotel modern construit pe malul mării, cu vedere la plaja Gumbet, la 3 km de centrul orașului Bodrum și la 35 km de aeroport.Are ca motto „departe de zgomot, dar aproape de distracție”, hotelul așteaptă să vă îndeplinească așteptările de vacanță.

 

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Fitness
Piscina interioara
Babysitting
CH ( incalzire centralizata )