Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIANJI WELLBEING RESORT


Descriere



Localizare

Complexul este situat la 3 km de orașul Turgutreis, înconjurat de insulele Kos și Kalimnos. Aeroportul Milas-Bodrum este la 54 km de Sianji Well-Being Resort.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de grădini suspendate și 7 piscine. Pe plaja Elani a hotelului se servesc preparate din bucătăria mediteraneană, avand si port de agrement privat.

Inspirat de una dintre minunile lumii antice, centrul spa al complexului Sianji Well-Being oferă săli de masaj și terapie, o baie finlandeză, o baie romană și o saună. Există chiar și un cinematograf și o galerie comercială.

Vilele și apartamentele atent decorate de la Sianji Well-Being Resort oferă mult spațiu. Fiecare este dotată cu zonă de relaxare și TV prin satelit. Mini-barurile și birourile sunt standard în toate unitățile. Un alt loc în care oaspeții de la Sianji Well-Being Resort se răsfață este Muu Spa, care oferă un set de alternative diferite, cum ar fi masaje asiatice, baie turcească tradițională, spălare corporală turcească, masaj cu spumă, baie VIP și baie de familie. Oaspeții pot folosi baia VIP dacă doresc și se pot bucura de o baie cu ciocolată și șampanie într-o cadă cu hidromasaj. Puteți beneficia de serviciile exclusive ale Muu Spa la cerere și la un cost suplimentar. 

O nouă experiență gourmet poate fi trăită la Restaurantul Elani Beach cu un serviciu à la carte, Pe de altă parte, specialități alimentare sănătoase și meniu a la carte din bucătăria crudă la modă este prezentat la Restaurantul Wellness. Restaurantul Nunu este restaurantul tip bufet deschis unde vara sunt alese o mare varietate de preparate sănătoase și fusion din toată lumea.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.