Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARVIDA SENSES VERY CHIC HOTEL(ADULT ONLY+18 )

de la
2044  1603 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 250 de metri de malul mării, în centrul orașului Gümbet, The Very Chic Hotel Adult Only pune la dispoziție camere cu balcon. Acesta are o plajă privată şi o piscină în aer liber înconjurată de grădini tropicale. În zonele comune există WiFi gratuit.

Localizare

Centrul oraşului Bodrum este la 10 minute de mers cu maşina de The Otium Senses Very Chic Bodrum Adult Only. Aeroportul Milas Bodrum este situat la 50 km. Există parcare privată gratuită.

 

Facilitati hotel

Oaspeţii pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, care include, de asemenea, o saună, un centru de fitness şi un hamam cu aromoterapie. Hotelul Very Chic serveşte mese à la carte, iar barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare. Millionaires Beach Club găzduieşte happy hour şi are zone de plajă.

 

Facilitati camera

Camerele au aer condiționat, pardoseală din gresie, mobilier din lemn și ferestre din podea până în tavan. Toate camerele includ TV prin satelit, minibar și baie privată. Unele camere au vedere la grădinile cu palmieri.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Parcare