Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YASMIN RESORT HOTEL

de la
2033  1630 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Paloma Yasmin Resort are un stil arhitectural care face legatura intre cultura Bodrumului si Turcia moderna, iar camerele sunt decorate intr-un stil modern si confortabil. Hotelul Yasmin Resort se afla la 5 km distanta de Turgutreis, si la 20 km de Bodrum. Acest hotel de 5* ofera toate serviciile si facilitatiile necesare pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Localizare

Hotelul Yasmin Bodrum Resort, este situat pe o suprafață totală de 108.000 m2 într-un golf cu vedere superba la Marea Egee.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, baruri,4 piscine exterioare, piscina cu 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina exterioara, centru wellness cu 17 camere de tratament, servicii medicale, servicii de spalatorie, room service, coafor, internet cafe si sala de jocuri.

Pentru cei cre doresc moment de relaxare si rasfat, vor avea acces la centru Spa unde vor putea opta pentru tratamente faciale si anti-celulita, masaje si bai cu uleiuri aromatice,

Pentru cei care doresc sa faca miscare sau sa aiba parte de adrenalina vor putea alege sporturile acvatice: catamaran, water ski, diving, parasailing, sailing, acces la terenurile de tenis, biliard si sala de jocuri( aceste servicii sunt extra charge)

Facilitati camere

Camerele sunt proiectate într-un stil modern, menite să ofere confort și relaxare.Camerele sunt ideale pentru persoanele care doresc confort, au vedere la mare si la gradina, baie, balcon sau terasa, aer conditionat centralizat, telefon cu linie directa, uscator de par, televizor prin satelit, mini-bar, seif.

Facilitati copii

Cei mici vor dispune de mini club( 04-12 ani), piscina special amenajata si mini disco.

Plaja

Plaja este privata cu nisip si pietricele si are o lungime de 700 m.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Rent-a-car