Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKONES SEAFRONT SUITES

   Rethymno Rethymno Si Chania

de la
1757 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Orasul Rethymno, peste drum de plaja cu nisip dotata cu sezlong-uri si umbrele, la cca 2km de centrul orasului Rethymno, al treilea ca marime din Creta. Castelul Fortezza se află in Orasul Vechi la 4km de hotel. Aeroportul Internațional Heraklion: 76km si Aeroportul Internațional Chania: 65km Facilități hotel: restaurant meniu international (dress code), piscină exterioară 35mp.

Localizare

Este situat la 2,5 km de centrul orașului Rethymnon, peste drum de plaja, și la 80 km de aeroportul Heraklion si a fost complet renovat în 2018.

Facilitati Hotel

Piscina cu apa dulce, Internet Acces gratuit la internet Wi-Fi, Sauna contra cost, Masaj contra cost, Centru fitness gratuit, Transferuri Sta?ie de autobuz la 200 m., Salon de cosmetica, Hamam contra cost, Spa Spa (extra) Masaj, baie de aburi, sauna, jacuzzi, salon de înfrumuse?are, coafor, Parking, Room Service, Piscina cu apa dulce, Wi-Fi internet in spatiile publice, Receptie 24H, Bus stop

Facilitati camere

 aer condiționat, telefon, TV prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), duș, uscător de păr, mini-frigider, mini-bar (la cerere, contra cost), set ceai / cafea (aparat de cafea Nespresso), balcon / terasă.
Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 4 ori pe săptămână.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://ikonessuites.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.