Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOSTOS BOUTIQUE HOTEL

de la
814 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Hotelul Nostos Boutique este situat în staţiunea Bali, locaţie ideală pentru o vacanţă relaxantă. Este situat la mica distanta de plaja din Bali si la 37 de km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă oaspeţilor săi servicii şi facilităţi de calitate precum: recepţie, restaurant, grădină, terasă, piscină cu şezlonguri şi umbreluţe,  room service, seif, servicii de spălătorie, cameră de depozitare bagaje, acces la internet. Posibilitatea oaspeţilor de a practica sporturi nautice.

Facilitati camere

Toate camerele acestei unităţi de cazare au fost recent renovate şi sunt dedicate confortului şi plăcerii.Acestea sunt dotate cu facilităţi precum: baie cu cadă sau duş, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, minibar, acces la internet, seif.

Facilitati copii

Pentru cei mici există facilităţi precum: loc de joacă pentru copii şi cărţi pentru copii. 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://nostosbali.gr/en/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.