Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIOS VILLAGE LUXURY HTL& RESORT


Descriere

Hotelul Sirios oferă o gamă incredibilă de facilități și servicii de lux pentru ca toată lumea să se bucure.Pregătește-te să te relaxezi pe deplin și să te relaxezi cu o înot relaxantă sau un , îți înalță mușchii cu un antrenament stimulativ la sală și participă la o serie de aventuri sportive care îți vor stimula zilele! Restaurantul uimitor și centrul de conferințe al hotelului vă permit să organizați tot felul de sărbători și evenimente de conferință care vor fi desfășurate cu grijă și discreție. Oaspeții pot savura delicatese cretane rafinate la restaurantul și snack barul hotelului sau Chill out în hol, prin la piscină sau în confortul verandei dumneavoastră complet echipate cu o băutură răcoritoare, o bere rece sau un cocktail.

Localizare

Sirios Village Hotel & Bungalows se află la 300 de metri de plajă,la 4 km de centrul oraşului Chania. Oraşul litoral Platanias se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.Aeroportul Internaţional Chania este la 14 km.

Facilitati Hotel

 receptie deschisa nonstop,restaurant,bar, lounge/cameră comună cu TV,,terasa la soare,gradina.piscina in aer liber imensa,piscina pentru copii,topogan cu apa,aqua park,teren de tenis,spa și centru de wellness,baie turcească/baie de aburi,sala de fitness ,sauna ,mini-market propriu,camera de bagaje,schimb valutar,bancomat,birou de turism,club pentru copii,loc de joaca pentru copii

Facilitati camere

Ofera unităţi de cazare luminoase ,cu balcon,dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit,wi-fi gratuit și bai cu dus ,uscător de păr.Unele camere au cada cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie