Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THEARTEMIS PALACE

   Rethymno Rethymno Si Chania

de la
1046 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare Hotel

Hotelul este situat în Rethymnon, un oraș central și unul dintre cele mai încântătoare din Creta. Hotelul este la doar o scurtă plimbare de orașul vechi pitoresc și la câteva minute de la mare si plaja cu nisip. Situat la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Rethymno, la 250 m de plaja cu nisip fin. Acesta se afla la o distanta de  80 km fata de Aeroportul din Heraklion - Creta si 56 km fata de  aeroportul din Chania.

Facilitati Hotel

Hotelul Theartemis Palace ofera facilitati si servicii precum: 2 restaurante, lobby bar, piscina, bar la piscina, sala de conferinte, masaj, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, volei, biliard, ping pong, spectacole de animatie, wifi gratuit.
 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt frumos decorate si amenajate, oferind urmatoarele facilitati: telefon, TV, balcon, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, minibar, articole de infrumusetare, wifi , facilitati pentru ceai si cafea.

Nota

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (theartemis.gr).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.