Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aelia Apartments


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 5 minute de mers pe jos de plaja. Cu vedere la piscina, Aelia Apartments se afla in Hersonissos.
Plaja Analipsi este la 700 m de Aelia Apartments, iar plaja principala Anissaras este la 1,8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la 20 km de hotel de apartamente, iar proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

FACILITATI
Are un restaurant, un lounge comun, bar, gradina, piscina in aer liber disponibila pe tot parcursul anului si terasa. Atat WiFi, cat si parcare privata sunt disponibile gratuit la hotelul de apartamente.
Unitatea de cazare ofera atat un serviciu de inchiriere de biciclete, cat si un serviciu de inchirieri auto, iar in apropiere se poate face ciclism.

RESTAURANT
Oaspetii de la Aelia Apartments se pot bucura de un mic dejun continental.

CAMERE
Fiecare unitate are o canapea, o zona de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o chicineta bine utilata, cu zona de luat masa, o cutie de valori si o baie privata cu uscator de par. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi prosoape si lenjerie de pat la un cost suplimentar.
Apartment-(44 mp)-Acest apartament are balcon, plita si ustensile de bucatarie.
Studio Apartment-(28 mp)-Acest apartament are ustensile de bucatarie, plita si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.