Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
545 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Malia Mare din Malia Creta este un hotel de 3 stele administrat de o familie, construit în stilul arhitecturii cretane. Malia Mare, deși situat central, se mândrește cu împrejurimile sale relaxante și liniștite, cu o grădină frumoasă, bine îngrijită, vegetație luxuriantă și o terasă umbrită, intima, ideală pentru a vă relaxa și a vă relaxa.

Localizare

Hotelul Malia Mare este situat in apropierea Plajei Malia. In ciuda pozitiei centrale, aceasta locatie este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai linistite din zona.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de receptie, zona de parcare in apropiere, sala de conferinte, sala de internet, sala TV, gradina, jacuzzi, seif, piscina.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 35 camere duble si triple impartite pe 2 etaje. Fiecare camera spatioasa si confortabila are o baie si balcon, un mini-frigider, seif, telefon cu linie directa si aer conditionat.

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.maliamare.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.