Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARILENA HOTEL

de la
1021  918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Hotel Marilena este situat la maxim cinci minute de mers pe jos fata de plaja, in statiunea Amoudara. Centrul oraşului Heraklion este la 7 km, iar Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis din Heraklion este la 11 km. De asemenea, satul Agia Pelagia este la aproximativ 14 km, unde se afla o plaja de nisip si numeroase taverne pe malul marii.

Oaspetii pot vizita diverse puncte de atractie, ca de exemplu: Koules (5,4 km), Muzeul de Istorie a Cretei (5,8 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (6 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (6,5 km), Heraklion Fortress (6,7 km), El Greco Museum (21,8 km), Nikos Kazantzakis Museum si Watercity Waterpark (21,9 km).

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: receptie deschisa nonstop, aer conditionat, lounge, snack bar, restaurant, terasa cu vedere la piscina, bar, piscina cu sezlonguri si umbrele, schimb valutar, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul, magazin de suveniruri,  parcare, lounge/ camera cu TV comuna, camera de bagaje, seif, lift.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si confortabile, decorate si mobilate modern, dotate cu seif, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, telefon, frigider, Tv LCD cu satelit, balcon, mobila de gradina, aer conditionat, dulap/ garderoba, lenjerie, prosoape, pardoseala cu parchet.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.marilenahotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.