Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OUT OF THE BLUE RESORT

de la
1549  1399 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat pe o peninsula cu vederi spectaculoase la Marea Egee, Out Of The Blue Resort este un complex luxos care oferă un total de 465 de bungalouri, apartamente, vile cu piscina privata și maisonettes.

Localizare

Situat pe teritorul unei insule private cu vederi spectaculoase la Marea Egee, hotelul este unul dintrele cele mai frumoase si luxoase hoteluri de 5 stele din Creta.
Este amplasat intr-o gradina botanica superba, acesta oferă 465 de bungalouri, apartamente, vile si maisonette.
Hotelul se afla la o distanta de 25 km de aeroportul Heraklion, in apropierea statiunii Agia Pelagia.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii de calitate precum: 6 restaurante, 5 baruri, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara in centrul SPA, 16 sali de conferinta si sedinte , centru SPA , centru fitness, bisericuta pentru nunti si botezuri, salon de înfrumusetare, mazazine, Wi-Fi, biblioteca, servicii somelier, servicii majordom, spalatorie, curatatorie chimica, medic (toate serviciile extra sunt contra cost).

Facilitati camere

Classic: Optiune ideala pentru familii si iubitorii de natura datorita asezarii langa plaja privata a statiunii si parcul de distractii.
Lifestyle: Turiştii cazati in hotelurile din colectia Lifestyle beneficiaza de servicii exclusive.
Exclusive: Teritoriu inchis cu servicii exclusive, check-in la o receptie separata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.