Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL MARMIN BAY BOUTIQUE

de la
1660  1180 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit în cel mai frumos colț al golfului Elounda. Cu siguranță vei fi uimit de priveliștile uluitoare oferite de munții din jur și de albastrul profund al Mării Mediterane. De mulți ani constituie una dintre cele mai populare destinații datorită unicității și frumuseții sale fără egal. În drum spre frumosul sat de pescari Elounda, oaspeții au ocazia de a se bucura de magnificele ape tropicale ale peninsulei Kolokitha și de insulă istorică Spinalonga, cu istoria sa lungă. Pitorescul Elounda s-a îmbinat perfect cu nevoile oaspeților moderni, oferind toate facilitățile de care au nevoie, fără a-și pierde nota tradițională. Elounda este un loc magic cu plaje excepționale, o mulțime de restaurante cu mâncare excepțională și multe magazine pentru a-ți face cumpărăturile.

Localizare

Este o destinație ideală pentru cei care caută liniște cu un strop de lux pentru oaspeții care doresc să se relaxeze, să se odihnească și să se bucure de șederea într-un loc care include totul.
Este situat la:
    70 km de Aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion (aproximativ 60 de minute cu mașina)
    75 km de portul Heraklion (aproximativ 65 de minute cu mașina)
    10 km de Agios Nikolaos (15 minute cu mașina)
    2 km de satul Elounda (5 minute cu mașina)

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 3 baruri, 2 piscine exterioare, parcare, schimb valutar, Wi-Fi, salon TV.

Facilitati camere

Royal Marmin Bay Boutique oferă oaspeților săi cinci tipuri de camere de lux, pentru a satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioși călători. Aici predomină eco-filozofia hotelului, cu camere autonome energetic și opțiuni arhitecturale inteligente care oferă cazare într-un mediu curat.
 
Camere de lux și luminoase (97 în total) complet renovate și gata să găzduiască turistii. 
 
Interioare cu design unic cu teracotă și culoare albastru închis, cu stil retro all time clasic și minimal și mobilate de cei mai renumiți designeri cu mobilier la comandă, șederea dumneavoastră într-una dintre camerele Hotelului Royal Marmin Bay Boutique vă va asigura lux, intimitate si relaxare.
 
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.