Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA VILLAGE

de la
1325 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Stella Village isi asteapta turistii intr-o atmosfera relaxanta, intr-o insula unde ospitalitatea este o traditie.

Localizare

Hotelul este situat la 20 km de aeroportul din Heraklion, la 500 m de localitatea Analipsi, la 4 km de orasul Hersonissos.  Este un complex de bungalow-uri cu 266 de camere.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera clientilor sai receptie deschisa 24/24, internet wireless, sala vizionare TV si jocuri video, bar la piscina, restaurant tip bufet, restaurant-bar a la carte, mini market, magazin de suveniruri, amfiteatru, capela/biserica, parking, prim ajutor, 2 piscine pentru adulti, 3 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, prosoape gratuite pentru piscina si plaja, miniclub (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, paturi si scaune pentru infanti, program de animatie pentru adulti si copii, aerobic, spectacole seara, tenis de masa, biliard, darts, boccia, tras cu arcul, tenis de camp, mini golf, volei de plaja, mini fotbal, centru SPA , sala de fitness. 
 

Facilitati camere

Camerele sunt totate cu baie, aer conditionat, mini-bar, televizor

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.stellavillage.gr/?p=61) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Sala de conferinta
Sporturi