Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VASIA RESORT & SPA

de la
1012 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Vasia Resort & Spa este situat în satul pitoresc de pescari liniștit Sissi, la 45 km de Heraklion și la 25 km de Agios Nikolaos. Aeroportul Heraklion este la aproximativ 30 de minute.

Localizare

Vasia Resort & Spa este situat în satul pitoresc de pescari liniștit Sissi, la 45 km de Heraklion și la 25 km de Agios Nikolaos. Aeroportul Heraklion este la aproximativ 30 de minute. La 5 minute de mers pe jos de hotel, în centrul satului Sissi, se află plaja Harbour – o mică zonă de nisip. Vasia Resort oferă zilnic un serviciu de transfer gratuit la stațiunea de pe malul mării din Stalis, Zephyros Beach; un cadru frumos la doar 15 minute cu mașina de Sissi. 

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de piscina in aer liber si 6 baruri. La hotel, oaspeții se pot relaxa în centrul spa, pot juca fotbal și tenis iar cei mici au loc de joaca. Vasia Resort & Spa oferă o gamă largă și variată de mâncare și băutură, la cele 4 Restaurante și 7 Baruri – fără a uita de Clubul de noapte Aquarium & Room Service. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul ofera servicii de Wellness si Spa,servicii de infrumusetare, precum si o sala de fitness.

Facilitati camere

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://vasiahotels.gr/vasia-resort-spa/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.