Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAGIO HOTEL

de la
891 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Villaggio este un hotel de 4* adults only situat in Hersonissos, la 2,1km de plaja Limenas Hersonissou, iar plaja Glaros se afla la 2,4km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, la 23km de hotel.

Localizare

Hotelul Villaggio este un hotel de 4* adults only situat in Hersonissos, la 2,1km de plaja Limenas Hersonissou, iar plaja Glaros se afla la 2,4km.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, la 23km de hotel.

Facilitati Hotel

receptie 24h, parcare gratuita, acces la wifi, restaurant, servicii de concierge, servicii de transfer la/ de la aeroport, rent-a-car, room service.

Facilitati camere

Camerele dispun de aer conditionat, acces la wifi, baie proprie, facilitati pentru cafea, frigider, TV, birou, seif si balcon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://villaggiohotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.