Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Navarria

Descriere

Situat pe malul apei din Limassol, Hotelul Navarria Blue oferă cazare la prețuri accesibile, cu vedere la mare și la munte și Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile și facilități de agrement, cum ar fi o piscină în aer liber, un teren de tenis și tenis de masă. Fiecare dintre camere sunt dotate cu aer condiționat, mini-frigider la cerere și TV prin satelit. Oaspeții se pot bucura de vederea uimitoare spre mare și munte de la balcoanele lor. Navarria se află la câțiva pași de ruinele Amathunda și la 4,5 km de centrul orașului Limassol. Există transport public chiar lângă proprietate, iar hotelul oferă parcare gratuită. Aeroportul Larnaca și Aeroportul Paphos sunt ambele la mai puțin de 60 km.

Localizare:

Hotelul este situat la 4.5 km de centrul orașului Limassol, în apropiere de plajă și de ruinele Amathunda.

Facilități hotel:

recepție 24 h, bar, restaurant, cafenea, facilități pentru organizarea conferințelor, organizări evenimente.

Facilități camere:

baie proprie, balcon, aer condiționat cetralizat, încălzire centralizată, radio, telefon cu linie directă, seif, TV prin satelit, minibar, uscător de păr, fier de calcat (la cerere).

Sport și agrement:

piscine, teren de tenis, tenis de masă, biliard, snooker, bowling, jocuri video, centru spa și wellness, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Parcare
Sala de conferinta
CH ( incalzire centralizata )