Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Hall

Descriere

Sun Hall Hotel este situat pe o plajă nisipoasă şi are o vedere panoramică asupra Mării Mediterane şi palmierilor "Phinikoudes". Poziția privilegiată chiar lângă centrul comercial face ca alegerea acestui hotel sa fie de top, pentru ambele tipuri de turist: maker de vacanţă, precum şi călător de afaceri cu cerinţe înalte.

Localizare

Hotelul este situat la 50 m de plaja Phinikoudes,  la 100 de metri de portul de agrement pentru iahturi şi la 600 de metri de Cetatea din Larnaca.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepţie 24 de ore,  restaurantul oferă un meniu a la carte cuprinzător care include specialităţile cipriote şi mâncăruri internaţionale , bar, terasă,  lift, cameră de bagaje, aer condiţionat,  room service, săli de conferinţă şi petreceri, serviciu de babysitting şi alte servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, schimb valutar, închirieri biciclete şi autoturisme, internet wireless disponibil în zone publice, piscină exterioară şi interioară, sală fitness, saună, jacuzzi, sală gimnastică.

Facilitati camere:

Camerele sunt moderne şi au vedere spre oraş sau spre mare şi sunt dotate cu minibar, seif, filtru pentru prepararea cafelei sau a ceaiului,  TV-satelit, baie cu cadă sau duş, uscător de păr, A/C, balcon.

Activitati:

Zona ofera numeroase facilitati pentru practicarea sporturilor  nautice precum  scuba diving, windsurfing, ski pe apa, navigatie etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Camere nefumatori