Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAUTIC HOTEL & SPA


Descriere



Localizare

Acest hotel modern situat pe malul mării din Can Pastilla are un stil urban și minimalist într-o locație unică, aproape de magazine, restaurante, baruri.

Facilitati hotel:

Acest hotel modern şi minimalist are un spa şi o piscină în aer liber. Centrul spa și de sănătate al hotelului este disponibil pentru oaspeți la un cost suplimentar si programul său de funcționare poate varia. Tratamentele trebuie rezervate în avans iar prețurile și orele de funcționare se pot verifica la recepție.

Restaurantul hotelului serveşte preparate mediteraneene şi internaţionale delicioase. Hotelul poate susţine organizarea unor evenimente de afaceri şi întâlniri. Oaspetii vor avea acces la Wi-Fi de mare viteză și o echipă de profesioniști alături pentru a profita la maximum de întâlnirea dvs. de afaceri.

Facilitati camere:

Nautic Hotel & Spa are un total de 140 de camere distribuite pe 5 etaje. Alegeți tipul de cameră care se adaptează mai bine nevoilor dumneavoastră și bucurați-vă de cele mai bune echipamente și decor, cu vederi minunate la mare.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV. minibar, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.