Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYIA EXCLUSIVE RESORT & SPA


Descriere

Adults only hotel / 16 yrs plus Situat în Kiotari, complexul premium all inclusive Mayia Exclusive Resort & Spa oferă experiențe gastronomice unice, cu servicii de 5 stele

Localizare

Faliraki este la 42 km de Mayia Exclusive Resort & Spa, iar municipalitatea Kallithea de pe insula Rhodos se află la 40 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Rhodos se găsește la 59 km.

Facilitati Hotel

Restaurant bufet, restaurant grecesc a la carte (cu rezervare), restaurant italian a la carte (cu rezervare), restaurant asiatic a la carte (cu rezervare), bar, bar la piscina, cafenea greceasca, club de noapte, acces WiFi, 3 piscina (2 exterioare stil laguna si una interioara), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si pe plaja), amfiteatru.
Activitati si animatie: yoga, pilates, aerobic, aqua aerobic, darts, boccia, polo, spectacole live, lectii de dans, lectii de gatit, volei pe plaja, tenis de masa, tenis de camp, sporturi acvatice (contra cost), centru spa (contra cost), sauna, piscina interioara si centru fitness .

 

Facilitati camere

Dotarile standard includ: aer conditionat, acces internet WiFi (gratuit), telefon, seif electronic (gratuit), televizor, mini bar, facilitati pentru ceai/cafea, cafetiera Nespresso, uscator de par, cantar in baie, papuci si halate de baie, balcon/terasa, prosoape de plaja, geanta de plaja (cu papuci de plaja),

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie