+40 740 021651 rezervari@mikatravel.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, distribuit sau utilizat fara acordul www.mikatravel.ro.

www.mikatravel.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care trebuie sa le respectati.
Utilizatorii au dreptul de distribui continutul pe retelele de socializare sau alte site-uri in scopul promovarii sau recomandarii site-ului fara a modifica in vreun fel continutul acestuia.

www.mikatravel.ro nu este responsabil, in nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din lipsa de acuratete sau erori aparute pe acest site. Apreciem insa daca ni le veti aduce la cunostinta.

Modalitati de plata

  • Cu cash in lei
  • Cu depunere in cont
  • Cu OP
  • Cu credit card in agentie
  • Cu tichete de vacanta

Politica de rezervare / anulare:

Garantarea rezervarii se face doar dupa achitarea avansului, conform datei stabilite in confirmarea scrisa trimisa de agentia noastra prin sms sau pe emailul clientului.

Dupa efectuarea avansului, rugam transmiteti mesaj de informare si confirmare pe mobil sau email.

Anularea rezervarii se poate face conform conditii contractuale.

Politica de confidentialitate:

S.C. Mika Travel & Tour S.R.L. se angajeaza sa nu transmita  datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti fara acordul prealabil al acestora si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Agentia va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia lor de pe www.mikatravel.ro, privind evolutia si starea cererilor referitoare la propunerea lor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor turistice oferite.

S.C. Mika Travel & Tour S.R.L. poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

S.C. MIKA Travel & Tour S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.mikatravel.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul agentiei Mika Travel & Tour, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului www.mikatravel.ro, primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa mihaela.stanciu@mikatravel.ro.

Apreciind increderea acordata, va asteptam cu drag!

Certificate